Om Aktivinfo

Vi er et netværk af forældre, unge og fagfolk der sammen, har stiftet aktivinfo.dk.
Vi håber, at du vil deltage som aktivt medlem, så vi sammen kan sikre, at vores børn og unge får deres hverdag tilbage.

Som forældre bekymrer vi os ikke blot for vores børn, men også for lærerne. Vi har erfaret, at lærere i hele landet sygemelder sig, at nyuddannede lærere flygter fra faget, og at hver 4. lærer i grundskolen ikke er uddannet lære. Vores arbejde består i at støtte og rådgive forældre, som ønsker at passe på deres børn og beskytte dem mod politiske overgreb, i form af: nedlukninger, tvangs-testning, maske-påbud mv.

Derfor, har vi sat vores netværk af eksperter i gang med at undersøge de juridiske, etiske og psykologiske konsekvenser af isolation, samt fravær af en social og dynamisk hverdag, som de normalt gives i skolen og fritidslivet. Men vi kan ikke ændre verden blot os, derfor er DU en lige så vigtig spiller i kampen, med lige præcis dine evner og kunnen. Vi sørger for at samle kræfterne og du deltager som aktivt medlem. Alle medlemmer inviteres til at byde ind med viden og aktiviteter. Foreningen er drevet på frivillig basis og har således brug for medlemskontingenter og din frivillige indsats.

Vores vision

Gennem netværks- og ekspertrådgivning giver vi vores medlemmer faglig og saglig rådgivning, således at dit barn eller din ung kan gå sikkert og trygt i skole og genoptage sit væsentlige ungdomsliv.

Vi indsamler cases på retskrænkelser og gode historier, hvor det er lykkedes at tilbageerobre normalitet og frihed til vores børn og unge.

Børne-, unge- og forældreforeningen Aktivinfo, CVR nr. 42355224, e-mail: kontakt@aktivinfo.dk